Contabilitate
Fiscalitate
Consultanta
Credite
...sunt domeniile in care
activeaza echipa noastra
de experti


S.C. CONTABILITATE SI EXPERTIZE CONTABILE S.R.L.
este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Societatea noastra este Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Oferta noastra vizeaza agentii economici de toate tipurile, cu capital mixt, strain sau integral romanesc, firme cu experienta cat si pe cele care se pregatesc sa intre pe piata, oferind consiliere cat si un pachet complet de servicii, dupa nevoile clientilor, asigurand servicii profesionale de calitate.

Lista clientilor include firme importante, care îsi desfasoara activitatea în sectoarele de productie, servicii si distributie din domeniile: constructii, transporturi, birotica-papetarie, imobiliare, agricultura, calculatoare, consultanta, sanatate.

S.C. CONTABILITATE SI EXPERTIZE CONTABILE S.R.L. este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta financiar-contabila. Sediul firmei este în Bacau, str. Nordului bl.4, sc.B, ap. 1.

Societatea este înregistrata în Tabloul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România, având autorizatia Nr. 4781.

Am câstigat o vasta experienta în domeniu în cadrul unor companii nationale si multi-nationale in aceasta perioada, oferind servicii profesionale si de calitate adecvate afacerii partenerilor nostrii. Dorim sa contribuim la corecta informare a agentilor economici asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza si la optimizarea cheltuililor fiscale si nonfiscale ale acestora.

 

CPAs and Advisors
Cauta
Cauta de lucru Download Harta site
Despre noi
Despre noi  |  Servicii |  Cariera   |  Download   |  Contact